top news

HAIRTRENDS

Emmanuel Esteban for Diva Pro Styling

Luni, 04 Aprilie 2022 11:12

Noul ambasador al marcii Diva Pro Styling, Emanuel Esteban, si-a pus amprenta pe mai multe creatii noi care sa insoteasca lasnarea noii game de instrumente Gold Dust. 

Unul dinter look-urile create in colectia pentru lansarea Diva Pro Styling Gold Dust se afla pe coperta numarului de primavara ’22 al revistei Estetica Franta. Am profitat de ocazie pentru a merge in culise si a vorbi cu Emmanuel despre sine si despre creatiile sale, precum si despre asocierea sa cu Diva Pro Styling.

Ne poti descrie trecutul tau? Sunt francez de origine, desi am plecat din Franta in Marea Britanie cu multi ani in urma si in prezent sunt stabilit in Londra. Am avut sansa sa lucrez si sa ma antrenez cu multi stilisti renumiti. Acest lucru m-a ajutat foarte mult in dezvoltarea abilitatilor mele de coafura de-a lungul carierei mele. Coafura este o industrie in care esti liber sa-ti exprimi creativitatea; imi place in mod deosebit avantgarda. De-a lungul anilor, am castigat mai multe trofee nationale si internationale la aceasta categorie de coafura. Am incepus sa lucrez ca freelancer pentru a-mi dezvolta creativitatea; acum imi petrec timpul lucrand la diverse proiecte, inclusiv la sedinte foto, la salon si in culise la saptamanile modei. In prezent, sunt foarte mandru sa reprezint brandul Diva pro Styling in calitate de Ambasador International. 

DIVA PRO STYLIG
Emmanuel Esteban, care este rolul tau real la Diva Pro Styling? Sunt un Ambasador International al brandului si, ca atare, contribui la crearea colectiilor de par. De asemenea, fac coafura in culise la prezentari de moda si particip la diverse evenimente pentru a prezenta calitatea produselor lor. Pentru 2022, voi sustine cateva demonstratii tehnice si seminarii la targuri comerciale din intreaga lume cu Diva Pro Styling. Astept cu nerabdare aceste evenimente. Sunt implicat si in dezvoltarea produselor. Brandul este deschis la minte, mereu gata sa auda idei noi pentru a dezvolta cele mai bune instrumente profesioale posibile.

METALE PRETIOASE GOLD DUST
Care este sursa ta de inspiratie atunci cand creezi aceste look-uri uimitoare? M-am inspirat mai intai din numele gamei, “Precious Metals Gold Dust”. Pentru aceasta colectie, am plecat de la tehnici simple amplificand in acelasi timp anumite aspecte pentru a spori aceasta idee de excentricitate. De asemenea, am cautat noi modalitati de a folosi instrumentele pentru a crea o colectie avantgardista. Imi place sa-mi depasesc limitele si imi place sa incorporez extensii si peruci in munca mea pentru a-mi dezvolta creativitatea.

Ne poti descrie tehnicile pe care le folosesti? Am vrut sa integrez diferite materiale in par pentru a crea forme netede, crete, ondulate sau intinse. Am lucrat in acelaso mod pe snur auriu, extensii de par si alte materiale colorate pentru a auce un efect dramatic si frumos acestor look-uri. Pentru a sublinia tema Gold Dust, am imbogatit fiecare coafura cu elemente precum foita de aur, folie si sfoara metalica. Versatilitatea produselor m-a ajutat cu adevarat sa ma gandesc in afara cutiei. Le-am putut folosi in colectia mea de avantgarda, dar si in look-urile mele comerciale si editoriale pe care le-am facut. Puteti crea un numar infinit de forme. Multi Waver si ondulatorul va permit sa creati bucle spectaculoase.

Poti sa ne spui mai multe despre coafura creata pentru coperta revistei Estetica Franta? Pentru acest look in special, am folosit doar noile instrumente din colectia Gold Dust de la Diva. Am creat 3 sectiuni orizontale de par. Apoi am facut o impletitura cornrow, mergand dintr-o parte in alta a capului. Am cusut fiecare fir auriu in sectiunile de par pentru a incepe sa formez bucle mari. Odata ce totul a fost cusut, am folosit placa de indreptat Gold Dust Touch pentru a netezi fiecare bucla pentru a face parul mai ferm.

Pentru imaginea campaniei publicitare Diva, am texturat parul folosind diferite instrumente din noua linie. Pe parul inca umed, am folosit o serie de cleme plate pentru a mentine aspectul asa cum mi-am dorit. Cu uscatorul de par Atmos, am uscat usor cu difuzorul. Am folosit Multi Wand pentru a imbunatati forma acestui aspect texturat anti-gravitational.

Cand am fost multumit de forma pe care am obtinut-o, am acoperit parul cu foita de aur, fixandu-l cu Atom Dryer, feonul mai mic de la Diva, inca folosind difuzorul. Inainte de filmare, am aplicat extensii de par “plutitoare” care au fost tratate inainte de a le atasa cu lipici pentru a le fixa. Pentru acest look am vrut sa dau impresia ca parul pluteste! 

CE TREI CUVINTE AȚI ALEGE PENTRU A DESCRIE ACEASTA COLECȚIE? AUR / EXPERIMENTAL / LINEAR

  • Emmanuel Esteban for Diva Pro Styling 1



  • Emmanuel Esteban for Diva Pro Styling 2



  • Emmanuel Esteban for Diva Pro Styling 3



  • Emmanuel Esteban for Diva Pro Styling 4



  • Emmanuel Esteban for Diva Pro Styling 5



  • Emmanuel Esteban for Diva Pro Styling 6



  •  

Related items

  • COLECTIA SCI-FI SEMNATA NIRVEL PROFESSIONAL 04 Aprilie 2022

    Sci-Fi, noua colectie Nirvel Professional create de The Room Hairstyle, prezinta tunsori destructurate, arhitecturale, cosmice, pline de miscare, alaturate unor culori care ne duc cu gandul la galaxii.

  • ECLECTIA BY LOUISE WILLIAMSON @ STEVIE ENGLISH HAIR 04 Aprilie 2022

    Culori mileniale, de sirene, dar un styling glamour, inspirat de lookuri istorice. In aceste nuante somptuoase, putem observa fingerwaves tipice pentru anii ’20, coafura bouffant a anilor ’60 si cocul twist al anilor ’50, in lui Louise Williamson, denumita "Eclectia"

  • VINTAGE INTRIGUE BY MARTIN KOVAČ 04 Aprilie 2022

    Coafuri  impletite deosebite, texture pline de volum si sedecut-uri, toate integrate intr-o colectie care aminteste de vremuri trecute, ramanand totusi actuala. 

  • LONDON CALLING BY OSCAR OSCAR SALONS 04 Aprilie 2022

    Sase imagini captivante care vorbesc despre frumusetea imperfect prin intermediul liniilor deconectate si stylingul drept. Un articol din Vogue despre fotograful de moda Corrine Day,a fost inspiratia din spatele colectiei create de hairstilistul australian Paloma Rose Garcia.

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script