top news

LOOK/FASHION

PROPUNERILE LONDA PROFESSIONAL IN HAIRSTYLING PENTRU TOAMNA-IARNA 2017

Marţi, 10 Octombrie 2017 13:20

Toamna este timpul pentru un look proaspat si tineresc. Londa Professional propune coafuri creative, personalizate pentru fiecare tip de par, indiferent de textura, lungime, tunsoare sau culoare. Pentru a starni idei si perspective creative noi, intra în contact cu cele mai noi tendințe în tunsori si cu coafurile senzaționale propuse de Londa Professional.

Traim într-o lume a percepțiilor si a individualitații, o lume în care fiecare avem cerințe si necesitați unice si nu mai este demult o opțiune sa fii parte din mulțime.

Tendințele pentru acest sezon evoca individualitate. Lasați-va purtați de inspirația noii colecții Londa Strobing, propusa de Directorii Globali Londa Professional, care ne invita sa experimentam cu lumini si umbre. Pentru acest sezon Londa Professional ofera stilistilor instrumentele necesare pentru a surprinde cele mai frumoase trasaturi ale persoanei: patru nuanțe noi de vopsea permanenta. Acestea completeaza portofoliul de culoare cu tonuri bogate de blonduri luminoase ce surprind prin reflexe de violet sau cenusiu si nuanţe de castaniu cendré ce vor permite stilistilor sa ofere luminozitatea de care are nevoie parul în sezonul rece. În ceea ce priveste culoarea, STROBING este lookul perfect propus de Londa Professional pentru acest sezon. În mod tradițional, concepte preluate din machiaj, tehnicile strobing si contouring au inspirat si parul si se potriveste cu cererea consumatorilor pentru aspect natural si proaspat. 

Serviciul de colorare Londa Professional Strobing ofera o paleta larga de soluții adaptate pentru a servi oricarei nevoi cu ajutorul carora stilistii pot evidenția trasaturile unice ale clientului. În acest sezon se poarta forme si culori simple, elegante, combinate armonios, tonuri pastelate ce radiaza o senzație pozitiva si calma.

Hair Strobing este o tehnica de evidențiere hiper-personalizata care este specifica culorii parului, formei feței si tonului pielii unei persoane. Acesta accentueaza frumusețea naturala. Nuanțele deschise sunt aplicate pe parțile frontale ale parului (zona care de obicei capteaza razele soarelui), având grija sa puna în evidența tunsoarea. Rezultatul este un contrast blând, dar vizibil între culori, pentru a accentua zonele specifice ale feței si pentru a oferi un efect tineresc de par sarutat de soare. Tehnica Strobing pune în evidența cele mai frumoase trasaturi ale clientului pentru a da un efect mai tineresc - si necesita o întreținere minima.

 
  • londa fw



  •  

Related items

  • DOORS OF PERCEPTION 1984 BY SORIN CRACIUN 10 Octombrie 2017

    Colectia Doors of Perception 1984 este o sarbatoare cu sensul trezirii. Se inspira din romanul distopic “1984” de George Orwell

  • EPIDEMIA CORONAVIRUS: 4 ACTIVITATI PENTRU PERIOADA DE IZOLARE 10 Octombrie 2017

    Raspandirea rapida a epidemiei de Coronavirus a dus la decizia de a inchide saloanele de infrumusetare din Romania, dar si din foarte multe tari din intreaga lume. Pe langa aceste decizii drastice suntem sfatuiti sa stam cat mai mult in casa si sa limitam interactiunea cu cei din jurul nostru.

  • NONTOURING SHIFT – TEHNICA DE STIL ȘI COLORARE CARE TE VA CUCERI IN 2018 10 Octombrie 2017

    Ritmul rapid al schimbarilor din societate a lansat o adevarata provocare si pentru industria de beauty. Nontouring Shift, trendul in hairstyle propus de Wella Professionals pentru acest sezon, se alineaza unei viziuni globale care spijina diversitatea si schimbarea. 

  • ESTETICA AWARDS 2018, EDITIA A 10-A! 10 Octombrie 2017

    Revista ESTETICA Romania& Republica Moldova a dat startul inscrierilor in competitia profesionistilor, ESTETICA AWARDS 2018, EDITIA A 10-A!

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script