top news

EVENTS/NEWS

APOLLO 2 DE LA TAKARA BELMONT: EVOLUTIA UNUI SCAUN DE BARBERING

Joi, 05 Noiembrie 2015 11:53

Modelul Apollo 2 de la Takara Belmont este precum o celebritate in lumea mobilierului pentru saloane. Combina stilul fara varsta, detaliile traditionale si calitate a materialelor folosite intr-o piesa care se regaseste in saloanele de top de mai bine de 50 de ani.  

 

Odata cu popularitatea barbershop-urilor si cresterea interesului pentru serviciile de ingrijire dedicate barbatilor, scaunul Apollo este mai cautat decat niciodata. Modelul dispune de multe detalii customizabile, o gama variata de tapiterii si finish-uri, pentru a satisfice toate gusturile si pentru a se integra oricarui design. 

Noul Apollo Elite este modelul din noua generatie, ca urmare a evolutiei dinastiei Takara Belmont, construit pentru lumea moderna a coafurii si grooming-ului.Detaliile clasice sunt pastrate:designul sau timeless, stilul de neegalat, structura robusta si baza distinctiva.  Dar restylingul aduce prospetime si dinamism totodata. 

 

Related items

  • BEST SALON AWARD – WHAT’S UP IN PARIS: PARTICIPA ACUM! 05 Noiembrie 2015

    Revenind dupa o pauza de doi ani, cea de-a 7-a editie a Best Salon Award – What’s Up In Paris va avea loc la Paris, ca parte a MCB by Beauté Sélection 2022. Daca crezi ca designul salonului tau este deosebit de atractiv, de ce sa nu participi? Ai putea ajunge sa zbori in capitala Frantei pentru a ridica un premiu!

  • TAKARA BELMONT: TRECUTUL SI PLANURILE DE VIITOR 05 Noiembrie 2015

    Noi, cei de la Estetica, suntem incantati sa publicam acest interviu exclusiv cu Presedintele si C.E.O-ul Takara Belmont, Hidetaka Yoshikawa. El discuta despre trecut, prezent si cateva planuri foarte interesante pentru viitor!

  • SOLUTII DE DESIGN: 7 IDEI PENTRU SALON CU O ZONA EXTERIOARA 05 Noiembrie 2015

    Nu toate saloanele au posibilitatea, dar atunci cand exista un spatiu disponibil, o zona in aer liber este cu siguranta un plus.

  • SPIRIT GREEN IN HANOI 05 Noiembrie 2015

    Un serviciu VIP in salon inseamna ca fiecare client este tratat ca un oaspete special, intr-o atmosfera calda si prietenoasa. 

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script