top news

EVENTS/NEWS

DOUA ZILE LA VATICAN DEDICATE HAIRSTILISTILOR SI ESTETICIENILOR DIN INTREAGA LUME

Luni, 04 Iulie 2016 13:04

Secretariatul Technic Giubileo Mondiale a confirmat in cadrul unei conferinte de presa ca prima editie "'Giubileo Mondiale' of Hairdressers and Beauticians" va avea loc in perioada 30-31 octombrie la Roma. 

 

Evenimentul, sponsorizat de Commitetul San Martino del Porres, Sfantul ocrotitor al barbierilor si hairdresserilor, a luat nastere cu scopul de a transmite un mesaj de speranta pentru toti cei care lucreaza in industrie. Programul evenimentului include si un pelerinaj dedicate Sfantului Petru al Ingerilor si o plimbare cu trecere pe la Poarta Sfanta in ziua de duminica. O masa va avea loc in ziua de luni dumineata pentru a onora sfintii orcrotitori si evenimentul se va incheia la 11 dimineata cu o expresie a unitatii globale, ce include salutari de curtoazie ale autoritatilor religioase, institutiilor si catorva oaspeti de onoare. 

 "Aceasta aniversare este unica si extraordinara pentru industria frumusetii” a comentat purtatorul de cuvant al organizatiei,  Giulio Bagni. "Acesta este o expresie de iubire reciproca si compasiune pentru o meserie ce recunoaste frumusetea in toate formele sale” a adaugat  Ruggero Pallucchini, Presedinte al Comitetului Organizator. 

 

Related items

  • INSPIRE 2020 ARE LOC ONLINE 04 Iulie 2016

    Evenimentul educational si inspirational al verii organizat de catre Asociatia Coaforilor Freelanceri are loc in luna iunie, dar  experienta fizica a acestuia va fi inlocuita cu cea online.

  • HAIRIST SARBATORESTE 10 ANI DE ACTIVITATE 04 Iulie 2016

    In ultimii 10 ani, Estetica Turcia a organizat cel mai mare eveniment dedicat industriei parului din Turcia: Hairist Hairdressing Day.

  • WELLA PROFESSIONALS CELEBREAZA FRUMUSETEA CULORILOR 04 Iulie 2016

    Peste 6,000 de hairdresser s-au intalnit recent la  Bologna, Italia, pentru evenimentul organizat de Wella Professionals denumit "Collection Show 2017 - Colour Contouring" cu invitati importanti si Global Creative Directorul  Wella Professionals, Eugene Souleiman.

  • ALTERNATIVE HAIR SHOW 2016: ODYSSEY 04 Iulie 2016

    20 de echipe artistice din toata lumea au luat parte la cea de-a 34-a editie Alternative Hair Show ce a avut loc la Londra - Royal Albert Hall, suma stransa pentru cauza nobila Fighting Leukaemia fiind de £190,319.50. laitmotivul inspirational al acestei editii a fost “Odyssey”.

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script