top news

EVENTS/NEWS

BREAKING NEWS! EPIDEMIA CORONAVIRUS: NOILE DATE PENTRU COSMOPROF WORLDWIDE BOLOGNA 2020

Miercuri, 26 Februarie 2020 13:54

In urma evolutiilor recente ale Coronavirusului in Italia, BolognaFiere, impreuna cu Guvernul regional al Emilia Romagna si cu municipalitatea din Bologna, a decis sa amane evenimentul Cosmoprof Worldwide Bologna 2020.

In urma comunicarilor de la Ministerul Sanatatii din Italia si Organizatia Mondiala a Sanatatii privind Novel Coronavirus, BolognaFiere Cosmoprof SpA a decis sa amane Cosmoprof Worldwide Bologna.

Programat initial in perioada 12 - 16 martie, cel mai important targ din lume pentru industria de cosmetica si frumusete profesionala va avea loc in perioada 3-7 septembrie.

"Ultimele stiri din Italia despre Novel Coronavirus ne-au obligat sa ne revizuim pozitiile. In acord cu Guvernul regional al Emilia Romagna si cu municipalitatea din Bologna, am evaluat situatia, iar amanarea evenimentului este in prezent cea mai corecta solutie, pentru a sprijini institutiile italiene angajate astazi in protejarea sanatatii noastre." spune Gianpiero Calzolari, presedintele BolognaFiere.

„Decizia de a amana evenimentul pana pe 11 iunie este o dovada suplimentara a angajamentului nostru de a sprijini dezvoltarea industriei cosmetice la nivel mondial. In acest fel, putem oferi celor peste 3.000 de expozanti ai acestei editii si celor 265.000 de operatori care participa la expozitia noastra in fiecare an, un eveniment de afaceri de inalta calitate, asa cum Cosmoprof a facut de fiecare data. Avand in vedere scenariul complicat in care suntem implicati, as dori sa le multumesc expozantilor si partenerilor nostri pentru intelegerea lor din ultimele saptamani.  Datorita colaborarii intregii industrii, evenimentul nostru din iunie va fi un moment cheie pentru sectorul nostru." a declarat Enrico Zannini, director general al BolognaFiere Cosmoprof SpA.

„Cosmetica Italia lucreaza impreuna cu partenerul sau, BolognaFiere Cosmoprof, impartasind decizia de a amana targul pentru a asigura conditii maxime de sanatate si siguranta pentru operatorii si vizitatorii evenimentului. Scopul nostru este sa fim alaturi de partenerii nostri si de a reconfirma excelenta industriei cosmetice italiene, recunoscuta peste tot in lume, dar si sa reactionam pozitiv in contexte de incertitudine”, a spus Renato Ancorotti, presedintele Cosmetica Italia - asociatia italiana a companiilor de cosmetice.

Programul evenimentului din 2020 si initiativele speciale nu vor suferi modificari substantiale. In special, activitatile prezentate in ultimele luni sunt garantate pentru a optimiza oportunitatile de afaceri ale operatorilor care participa la evenimentul din Bologna.

 

 

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.cosmoprof.com

 

Related items

  • COSMOPROF IN FORMAT DIGITAL: WECOSMOPROF ARE LOC INTRE 4-10 IUNIE 26 Februarie 2020

    Cea de-a 53-a editie a Cosmoprof Worldwide Bologna este amanata pana in primavara anului 2021, dar intr-o miscare fara precedent, platforma digitala WeCosmoprof va ajuta participantii sa faca afaceri in urmatoarele luni.

  • COSMOPROF WORLDWIDE BOLOGNA SE AMANA PANA IN 2021 26 Februarie 2020

    Cea de-a 53-a editie a Cosmoprof Worldwide Bologna se amana pana in 2021, dar prezinta in exclusivitate un format digital, care reprezinta o noua modalitate de a face afaceri in industria infrumusetarii, in urmatoarele luni.

  • EPIDEMIA CORONAVIRUS: 4 ACTIVITATI PENTRU PERIOADA DE IZOLARE 26 Februarie 2020

    Raspandirea rapida a epidemiei de Coronavirus a dus la decizia de a inchide saloanele de infrumusetare din Romania, dar si din foarte multe tari din intreaga lume. Pe langa aceste decizii drastice suntem sfatuiti sa stam cat mai mult in casa si sa limitam interactiunea cu cei din jurul nostru.

  • EFECTELE CORONAVIRUSULUI LA NIVEL MONDIAL 26 Februarie 2020

    Pandemia de Coronavirus afecteaza  industria infrumusetarii din intreaga lume. De la saloane inchise pana la reguli stricte de preventie in saloanele care inca isi tin usile deschise pentru client, toate acestea aduc prejudicii stilistilor, proprietarilor, dar si clientilor.

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script