top news

EVENTS/NEWS

COSMOPROF WORLDWIDE BOLOGNA SE AMANA PANA IN 2021

Marţi, 05 Mai 2020 09:09

Cea de-a 53-a editie a Cosmoprof Worldwide Bologna se amana pana in 2021, dar prezinta in exclusivitate un format digital, care reprezinta o noua modalitate de a face afaceri in industria infrumusetarii, in urmatoarele luni.

Acum este oficial: dupa ce a fost reprogamat de mai multe ori, cea de-a 53-a editie a Cosmoprof Worldwide Bologna a fost amanata pana in primavara anului 2021.

Gianpiero Calzolari, presedintele Grupului BolognaFiere, a confirmat faptul ca datele exacte vor fi anuntate in curand: “A fost o decizie grea, dar obiectivul nostru principal este acum protejarea expozantilor si a operatorilor, permitandu-le sa se prezinte in cel mai bun mod si sa obtină cele mai eficiente rezultate. Intre timp, Cosmoprof nu se va opri. Vom maximiza abilitatile noastre pentru a facilita conexiunea dintre producatori si cumparatori, si astfel vom oferi sectorului o noua viata.”

Noul proiect Cosmoprof, care va fi online in perioada 4-10 iunie 2020, se numeste WeCosmoprof, un format digital menit sa ajute la recuperarea relatiilor de afaceri.

Conversia digitala, cel putin pentru anul in curs, a fost surprinzatoare, dar bine primita. Este o experienta care ne va invata multe si ne va lumina intr-o chestiune despre care s-a discutat mult teoretic: Este posibil ca viitorul expozitiilor sa fie DIGITAL?

Nimeni nu are raspunsul perfect pană acum. Este ceva ce vom descoperi pe drum. O transformare impusa de o criza de sanatate neprevazuta, care era deja in stadiul de evolutie. Stim ca natura umana ne atrage catre un contact direct fata in fata, in special atunci cand facem afaceri, astfel incat targurile viitoare nu pot fi pur digitale; nici nu poate reveni la ceea ce a fost inainte. Va trebui stabilit un nou format - un echilibru intre cele doua.

Cum va functiona WeCosmoprof?
WeCosmoprof va fi organizat cu sprijinul Ministerului italian pentru afaceri externe si cooperare internationala si ITA, agentia italiana pentru comert, si în colaborare cu Cosmetica Italia, asociatia de ingrijire personala.

„WeCosmoprof este contributia noastra concreta la repornirea activitatilor economice pentru expozanti si operatori din comunitatea noastra. Cosmoprof este un furnizor de conexiuni de peste 50 de ani, un facilitator de afaceri in intreaga lume. WeCosmoprof s-a nascut din speranța de a ne intalni din nou in 2021, la cea de-a 53-a editie a Cosmoprof Worldwide Bologna, pentru a face fata impreunăa noilor oportunitati si scenarii viitoare.”, spune Enrico Zannini, directorul general al BolognaFiere Cosmoprof.

WeCosmoprof va fi disponibil pentru expozanti, cumparatori, distribuitori si comercianti din intreaga comunitate Cosmoprof. Acesta va oferi o experienta tridimensionala care este, in prezent, fara precedent in sectorul expozitional. Nucleul va fi reteaua îintre companii si operatori, cu serviciile de asociere a software-ului Cosmoprof My Match, un instrument consolidat pentru relatiile de afaceri ale Cosmoprof Worldwide Bologna. Camerele virtuale exclusive vor fi disponibile pentru expozanti si cumparatori, unde pot avea o previzualizare a produselor si serviciilor noi, aprofundarea oportunitatilor pentru evolutii ulterioare pe pietele relevante si negocierea comenzilor si contractelor.

In plus, seria virtuala CosmoTalks va oferi o actualizare detaliata a evolutiei pietei prin intermediul celor 30 de seminarii web. Cosmo Virtual Stage va prezenta sesiuni de instruire, axate pe obiceiurile si tendințele consumatorilor noi, pe strategii de comunicare eficiente si pe cele mai bune oportunitati pentru turismul de ospitalitate, SPA si wellness.

In timpul WeCosmoprof, abonatii site-ului Cosmoprof vor putea accesa cele mai noi stiri ale celor peste 3.000 de expozanti si vor acces la un catalog digital exclusiv cu peste 800 de companii expozante italiene, cu o atentie deosebita acordata produselor prezentate pentru prima data pe piata. Inventarul digital va fi disponibil in italiana, engleza, franceza, chineza, araba si portugheza.

Related items

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script