top news

EVENTS/NEWS

SFATURILE LUI JAMIE BROOKS PENTRU ANTREPENORI IN PERIOADA EPIDEMIEI

Luni, 23 Martie 2020 13:40

In actuala criza COVID-19, in saloane nu se observa nicio miscare, deoarece consumatorii se simt nelinistiti de faptul ca se afla in imediata apropiere de alte persone. Si, desi este un moment ingrijorator pentru proprietarii de salon, este, de asemenea, ocazia perfecta de a profita de timpul liber alaturi de echipa ta. In plus, ai sansa de a analiza politicile si procedurile tale.

Jamie Brooks, coproprietar la Brooks & Brooks, in Londra, spune ca, desi este un moment dificil, este si un moment pentru reflectare si reevaluare. “Multi dintre membrii echipei noastre isi amintesc recesiunea din 2008, dar pentru membrii nostri mai tineri este prima data cand experimenteaza ceva de genul acesta. Pe masura ce se apropie primavara, saloanele devin mai aglomerate, dar daca acum este o perioada linistita nu intra in panica; foloseste timpul pentru a analiza echipa, serviciile si produsele din salon. Nu stim cat va dura aceasta pandemie, asa ca foloseste acest timp cu intelepciune, iar afacerea ta ar putea beneficia de noile decizii pe termen lung."

Sfaturile lui Jamie pentru a utiliza timpul liber cu intelepciune:

1. E timpul sa lucrezi mai inteligent - nu trebuie sa deschizi de la 9 la 5 in fiecare zi; uita-te la condensarea orelor de deschidere pentru a se plia cu clientii pe care ii ai.

2. Fii flexibil. Ca angajator, trebuie sa fii flexibil cu orele de lucru si cu sarbatorile.  Ia in considerare deschiderea mai tarzie sau terminarea mai devreme.

3. Consulta-te cu echipa. Asigura-te ca toata lumea are acelasi venit, indiferent daca au cheltuieli mai mari sau locuiesc cu parintii. Realizeaza un acord si discuta-l cu echipa, astfel incat toata lumea sa fie de acord cu deciziile pe care le-ai luat.

4. Fa ordine in salon. Este usor sa strangi o multime de lucruri pe care nu le mai folosesti, asa ca arunca revistele invechite, elibereaza dulapurile si sertarele de hartii vechi si de lucruri pe care nu le mai folosesti.

5. Roaga-ti membrii echipei sa ia acasa hainele sau incaltamintea ramasa in camera personalului.

6. Regandeste-ti produsele, serviciile si meniul. Arunca o privire la ceea ce oferi si ce nu oferi. Este momentul perfect pentru a-ti actualiza meniul de servicii.

7.  Reevalueaza-ti cheltuielile. Exista o alternativa mai buna la racoritoare? Ce reviste ai? Ai nevoie sa comanzi flori proaspete in fiecare saptamana?

8. Ofera un training suplimentar. Profita aceasta situatie si organizeaza o zi de trenduri, de bucle sau de sesiuni de colorare.

9. Fii pregatit sa reevaluezi. Intrucat se iau masuri pentru inchiderea transportului public sau a oraselor, fii pregatit sa iti reevaluezi planurile atunci cand este nevoie.

 

Related items

  • BUNASTAREA IN SALON 23 Martie 2020

    Sanatatea mintala, ingrijirea de sine si constientizarea de sine nu au fost niciodata mai importante decat acum, intr-o lume a costurilor in crestere, grijilor si anxietatii, a te pune pe primul loc este o parte esentiala a vietii noastre profesionale.

  • MIKE VINCENT ESTE NOUL PRESEDINTE AIPP 23 Martie 2020

    AIPP (Association Internationale Presse Professionnelle Coiffure) este incantata sa anunte ca, incepand cu 31 ianuarie 202, veteranul industriei Mike Vincent a fost numit noul presedinte al AIPP.

  • INSPIRE 2020 ARE LOC ONLINE 23 Martie 2020

    Evenimentul educational si inspirational al verii organizat de catre Asociatia Coaforilor Freelanceri are loc in luna iunie, dar  experienta fizica a acestuia va fi inlocuita cu cea online.

  • COSMOPROF IN FORMAT DIGITAL: WECOSMOPROF ARE LOC INTRE 4-10 IUNIE 23 Martie 2020

    Cea de-a 53-a editie a Cosmoprof Worldwide Bologna este amanata pana in primavara anului 2021, dar intr-o miscare fara precedent, platforma digitala WeCosmoprof va ajuta participantii sa faca afaceri in urmatoarele luni.

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script